Stage lopen op de Triangel

Om leerkracht te kunnen worden moet je in de gelegenheid zijn om het vak in de praktijk te leren. Daarom staan wij altijd open om studenten van de PA ’s te ontvangen om hun stage te doen. Hiervoor werken we samen met de Hanzehogeschool in Groningen.

Daarnaast krijgen we regelmatig verzoeken om op De Triangel een maatschappelijke of snuffelstage te doen. We zijn van mening, dat de stage bedoeld is als leerplek, waar je je ontwikkelt. Omdat de leerlingen, die zo’n stageplek zoeken meestal in de onderbouw van het voortgezet onderwijs zitten, zijn ze nog erg bekend met hoe het er op een basisschool aan toe gaat.  We hebben daarom besloten om geen gelegenheid meer te geven voor maatschappelijke of snuffelstages.